Om os

Vores vision
QV-Compliance er en professionel og ambitiøs ingeniørvirksomhed, der ønsker at være den foretrukne kvalificerings og validerings partner for GxP-regulerede virksomheder ved at…

  • Arbejde for tillidsfyldte og varige relationer med vore kunder.
  • Være en attraktiv og innovativ arbejdsplads for de dygtigste medarbejdere.
  • Være produkt-uafhængig og derved kunne tilbyde kunden uvildig rådgivning.

Vores mission
QV-Compliance sætter en ære i at kende din virksomhed og at kunne se udfordringerne både fra ’maskinrummet’ og med ledelsens og medarbejdernes øjne. Vi ønsker at opbygge tillidsfyldte og varige samarbejdsrelationer, hvor professionel sparring er i fokus.

Vores store erfaring giver os det nødvendige overblik til at kunne tænke løsninger 360 grader rundt – til glæde for din forretning. Vi ønsker altid at integrere forretningstankegang i valget af kvalificerings- og valideringsløsninger så du kan opnå en bedre forretning ved at investere i løsninger, hvor QV-Compliance er involveret.

Vores kultur
Som medarbejder vil du trives i QV-Compliance, hvis du kan lide at tingene gøres på en ordentlig, ærlig, uformel og direkte måde, med respekt for kunder og kollegaer.

Vi er en virksomhed, hvor alle har stor betydning for resultaterne. Vi sætter ambitiøse mål for os selv, hinanden og de opgaver, vi løser for vores kunder.